Pokud si o mě myslíte, že jsem blázen, ani mi to nemusíte říkat. Já si to totiž myslím taky :)

Patnáct dní do svatby

2. 9. 2011 21:23
Rubrika: Deník nevěsty

Za prodlevu se omlouvám, je to trošku náročné, strávila jsem teď tři dny v našem budoucím domově vybalováním věcí, věšením závěsů a montováním skříní. Mimo jiné jsem stihla i zápis na vysokou a návštěvu dědečka.

Máme krásný závěs v koupelně, takže už nám sousedi od naproti nekoukají až do záchodu a zprovoznili a vyzkoušeli pračku - PERE! :-) což je super. Když jsme do bytu přijeli, byla tam hromada pytlů, poliček, šuplíků a dveří od skříní, které se nám povedlo sestrojit a zaplnit věcmi z pytlů.

Spáchali jsme také pár nezbytných nákupů jako například záchodovou štětku a držák na toaleťák ale také háčky do koupelny a koberečky na podlahy (jsou dřevěné) :-)

Nakonec jsme navštívili rodiče mého budoucího manžela, kteří nám zařídili detaily hostiny a výslužkové cukroví, probrali podobu krabiček a myrt pro svatebčany a nakonec se můj skoro-manžel rozhodl strávit večer (a noc) ve výhradně pánské společnosti svých bratrů, kamarádů a všech tří dílů prodloužené edice Pána prstenů se spoustou jídla. Takže jsem jela domů sama :-) a teď jsu do postele...

Zobrazeno 663×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková